Raisa Kekkonen

Olen Raisa Kekkonen, toimintaterapeutti (AMK) Mikkelistä. Olen valmistunut vuonna 2004 ja sen jälkeen työskennellyt erilaisten asiakasryhmien parissa. Aluksi lasten toimintaterapeuttina ja nyt viime vuosina olen alkanut suuntautua aikuisten kanssa työskentelyyn. Työni painopiste on tällä hetkellä aikuisneurologia ja kipuasiakkaiden toimintaterapia. Myös erilaisista työyhteisöistä minulla on kokemusta, olen työskennellyt julkisella sektorilla ja oman toiminimen olen perustanut vuonna 2017.

Työhöni kuuluu paljon ajelua maakunnassa kotikäynneille asiakkaiden luokse. Toimitilat minulla on Mikkelin keskustassa Kunto-pulssin tiloissa.

Olen luonteeltani rauhallinen ja nautin kohtaamisista ihmisten kanssa.  Innostun myös helposti ja haluan oppia uutta. Olen vuosien aikana hakenut osaamista ja tietoa työni tueksi erilaisista pitkistä täydennyskoulutuksista, mm. neuropsykiatrinen valmennus ja moniammatillinen kotikuntoutus.

Työn ulkopuolella arkeeni kuuluu perhe ja liikunta. Liikun paljon luonnossa ja se on minulle tärkeä keino ladata omia akkuja.

  • Essoten palvelusetelituottaja. Kotikäynnit Essoten alueella.
  • Vastaanottokäynnit Mikkelissä fysioterapiapalvelu Mikkelin Kunto-Pulssin tiloissa: Otavankatu 8 50100 Mikkeli
  • Kelan sopimus Mikkelissä ja Pieksämäellä (toimitilaton palveluntuottaja)
  • Kielitaito: suomi ja englanti

Mahdollisuus ottaa uusia asiakkaita. Soita ja kysy!